Advents- og juledekorationer.

Blomsterkrammeriet leverer advents- og juledekorationer af forskellige typer efter forudbestilling, og vi anvender kun første klasses materialer, og vi monterer naturligvis den farve lys, som du ønsker. Vi tager mod bestillinger fra ca. 1 okt. til omkring 15. nov. på dekorationer til levering inden 1. søndag i advent.

Vores referenceliste viser hvilke firmaer, vi tidligere har leveret juleudsmykning til, og vi er naturligvis til at forhandle med, hvis det drejer sig om en større samlet ordre, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle former for juleudsmykning.

Kontakt os eventuelt for et uforbindende tilbud enten på vores formular eller på mail eller tlf. 27210221 eller 51309877

  
  

Hold over billederne - eller på dem.

Adventsdekorationer.


Utraditionel adventskrans med julestjerner
Model A

Model A:

Utraditionel adventsdekoration uden gran. Dekorationen er bygget op på våd oasis, der er lagt i bunden af et vandtæt fad med en diameter på ca. 25 cm. og en 6 cm. høj kant. De fire lys af forskellig længde med numre fra 1 til 4 er monteret i lysholdere, som er stukket ned i den våde oasis. Rundt om lysene er sat 8 stk. små julestjerner i plastpotter. Julestjernerne kan vandes efter behov.Utraditionel adventskrans med hyacinter
Model B

Model B:
Utraditionel adventsdekoration uden gran. Dekorationen er bygget op på mos, der er lagt i bunden af et vandtæt, kvadratisk fad på ca. 25x25 cm. De fire lys er fastgjort i ler skjult under mosset, og der er desuden anbragt et par hyacinter i en smule spagnum ligeledes skjult under mosset. Hyacinterne kan vandes efter behov.Elegant adventskrans med lilla lys og hyacint
Model C

Model C:
Utraditionel og elegant, håndbundet adventskrans med 4 lilla lys, der er anbragt i plastholdere, som er stukket fast i kransen. Plastholderne er pyntet med lilla bånd, som i farve matcher lysene. Foruden kogler i forskellige størrelser er kransen pyntet med en stor hyacint, som kan vandes med sprayflaske efter behov.


Juledekorationer i krukke.


Rustik lerkrukke med fyrfadslys
Model 2G

Model 2G:
Traditionel dekoration i rustik lerkrukke. To glasstager til fyrfadslys. Totalhøjde 40 cm.

Pris DKK.: 450,00 pr. stk.

Krukken og lignende fyrfadsstager sælges også separat.


Traditionel juledekoration i lerkrukke
Model 2H

Model 2H:
Traditionel dekoration med ægte stearinlys (ø7x25 cm.) med en brændetid på 80 timer monteret i rustik lerkrukke. Pyntet med glaskugler og husløg. Totalhøjde 40 cm.

Pris DKK.: 450,00 pr. stk.

Krukken sælges også separat.


Juledekorationer på fad.Juledekoration med fyrfadslys
Model 3B

Model 3B:
Traditionel dekoration på glasfad med to fyrfadsstager. Gran, kogler og glaskugler. Højde 35-45 cm.

Pris DKK.: 415,00 pr. stk.


Juledekoration med sorte stearinlys og kvæder
Model 3C

Model 3C:
Flot juledekoration i fad med to sorte stearinlys (ø7x25 cm.) med en brændetid på 80 timer. Pyntet med kvæder. Højde 35-45 cm.

Pris DKK.: 415,00 pr. stk.

Top
http://www.blomsterkrammeriet.dk
http://www.blomsterkrammeriet.dk Blomsterkrammeriet   -  Østerbakken 37  -  4030 Tune
Tlf. 51309877 / 27210221 -  E-mail: 
Copyright © 2006 Blomsterkrammeriet - CVR-NR: 33886993.